Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jogi nyilatkozat, weboldal és honlap tartalom

A horvathfoto.eoldal.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak  böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A horvathfoto.eoldal.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a  fotóalbumban feltöltött képeket (növény,- állat,- és természetképek, temperával festett képeim) bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A képek jogvédelem alatt állnak. Weboldal többi tartalmára (írók versei, idézetei, képeslapjaim, képes idézeteim) nem vonatkoznak: ezeket minden kedves látogató kedve szerint használhatja. A horvathfoto.eoldal.hu beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a weblap részeit megtekintse.

A horvathfoto.eoldal.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A horvathfoto.eoldal.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a horvathfoto.eoldal.hu kifejezetten kizárja.

A horvathfoto.eoldal.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a horvathfoto.eoldal.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.